كمپين همكاري مردمي براي كاهش تصادفات رانندگي در نوروز ٩٥
یک تصور مرگبار که هزاران نفر را به کشتن داده است: “من میتوانم جلوی خوابیدنم را هنگام رانندگی بگیرم”
بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند.
” من می توانم جلوی خوابیدنم را هنگام رانندگی بگیرم” ، این یکی از مرگبارترین تصورات راننده هاست. کسانی که موقع رانندگی خوابشان گرفته و از تصادف جان سالم به در برده اند می گویند که تا آخرین لحظه فکر می کردند که می توانند چشمان خود را کنترل کنند ولی اصلاً یادشان نمی آید که چه زمانی خواب شان برده تا این که با صدای تصادف یا سرنشینان از خواب پریده اند… .
بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند.
خودفریبی دیگر این است: “فقط چند کیلومتر باقی مانده است تا به مقصد، پمپ بنرین یا استراحتگاه بین راهی برسم.” غافل از این که فاجعه درست در همین چند کیلومتر محدود در کمین است.
واژگونی، مهم ترین پیامد خواب آلودگی است. یک ربع خوابیدن در جای امنی کنار جاده، می تواند زندگی شما و دیگران را نجات دهد: ۱۵ دقیقه طلایی.
اصلاً و اصلاً و اصلاً به خواب مجال ندهید پشت فرمان سراغ چشمان تان بیاید. حتی اگر ۵ کیلومتر هم تا مقصد باقی است، آن ۱۵ دقیقه طلایی برای خوابیدن را فراموش نکنید. گاهی وقت ها، یک ربع خواب سبک می تواند شما را از مرگ، قطع نخاع و … نجات دهد.
اگر هم راننده نیستید، حواس تان به راننده باشد تا خوابش نبرد. وقتی همه سرنشینان خواب هستند، راننده هم تحت تأثیر فضای خواب آلوده، به خواب می رود و همه را به کشتن می دهد. وظیفه سرنشینان در سرحال نگه داشتن راننده را جدی بگیرید.
واژگونی ناشی از خواب آلودگی در نوروز ۹۴
واژگونی ناشی از خستگی و خواب آلودگی در نوروز ۹۴ مرگ شمار زیادی از هموطنان را رقم زد .
خستگی و خواب آلودگی و رانندگی یکنواخت در طول مسیر عامل اصلی واژگونی را تشکیل می دهند.
بنا به گفته فرمانده پلیس راه کشور در نوروز ۹۴ واژگونی در جادهای کشور ۴۰ درصد از کل تصافات را به خود اختصاص داد که این تصادفات نیز عمدتا در مسیرهای کویری به وقوع پیوست.
۱۲۹۹ نفر در نوروز به دلیل اینکه فکر نمی کردند خستگی می تواند باعث خواب رفتن و بروز تصادف خودروی آنها شود دچار این حادثه شدند.
استفاده از کمربند ایمنی در سرنشینان عقب خودرو میزان آسیب در زمان تصادفات و خصوصا تصادفات منجر واژگونی را کاهش می دهد به طوری که در بررسی تصادفات نوروز ۹۴ مشخص شد که سرنشینان خودروهایی که از کمربند ایمنی در ردیف عقب خودرو استفاده کرده بودند در زمان واژگونی آسیب کمتری دیدند.
۱۲ ظهر تا ۸ شب بیشترین زمان واژگونی خودروها
برخی گمان می برند که بیشترین تصادفات منجر به واژگونی در شب به وقوع می پیوندد ولی بدانید که مطابق آمار های پلیس بیشترین واژگونی ها در نوروز ۹۴ در ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب به وقوع پیوسته است.
۵۳ درصد از واژگونی ها در این ساعات به وقوع پیوسته است .
با ما همراه شوید و کمک کنید تا با همیاری همدیگر، تلفات انسانی در نوروز ۹۵ را کاهش دهیم. این مطالب را حتی اگر خواستید، بدون ذکر منبع به دیگران هم بفرستید.
این یک کمپین انسانی است:
كمپين همكاري مردمي براي كاهش تصادفات رانندگي در نوروز ٩٥
ارسال نظر