پوستر هفدهمین کنگره بینالمللی نهجالبلاغه در يزد رونمايي شد
عنوان كنگره پس از جلسات متعدد با صاحبنظران “مديريت و حكومت علوي” در نظر گرفته شده است.
دبير كل هفدهمین کنگره بینالمللی نهجالبلاغه در آيين رونمايي از پوستر اين كنگره، از برگزاري اين دوره كنگره با موضوع مديريت و حكومت علوي در روزهاي نهم و دهم مهرماه به ميزباني يزد خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) – منطقه يزد، “جعفر امين مقدم” دبير كل اين دوره از كنگره و معاون خدمات شهري شهرداري يزد با اشاره به برگزاري اين كنگره در مسجد جامع كبير يزد، اظهار كرد: هفدهمين كنگره بينالمللي نهج البلاغه در راستاي دغدغههاي فرهنگي مقام معظم رهبري و تاكيد شوراي شهر و شهرداري يزد بر انجام يك برنامه فاخر فرهنگي، به دنبال راهاندازي دفتر بنياد نهج البلاغه استان در سال گذشته، در دستور كار قرار گرفت.
وي با اشاره به اقدامات صورت گرفته در اين رابطه اعم از تشكيل هيات رييسه و كميتههاي تخصصي كنگره، يادآور شد: عنوان كنگره پس از جلسات متعدد با صاحبنظران “مديريت و حكومت علوي” در نظر گرفته شده است.
امين مقدم با بيان اين كه آخرين مهلت ارسال مقالات ۳۰ تيرماه سال جاري و تاريخ داوري مقالات ۳۰ مردادماه است، اظهار كرد: كميته علمي كنگره متشكل از آيت الله “سيد جمال الدین دین پرور” رييس بنياد ملي نهج البلاغه، آيت الله “عليرضا اعرافي” رييس دانشگاه جامعه المصطفي و چند تن از اساتيد برجسته دانشگاههاي كشور هستند.
وي يكي ديگر از كميتههاي اين كنگره را كميته نمايشگاههاي جانبي اعلام كرد و گفت: نمايشگاه هنري با حضور استاد كامران كوهستاني از اساتيد برجسته خوشنويسي كشور، نمايشگاه كتاب با يكهزار و ۱۰۰ عنوان كتاب مرتبط با نهج البلاغه و نمايشگاه آثار هنري با موضوع حضرت اميرالمومنان(ع) و نهج البلاغه از برنامههاي جانبي اين كنگره است.
دبير كل هفدهمین کنگره بینالمللی نهجالبلاغه با تاكيد بر اين كه اين كنگره بيانيه پاياني ندارد، تصريح كرد: در واقع پايان اين دوره از كنگره يكسال پس از برگزاري آن خواهد بود چرا كه سعي داريم در ابتدا شهرداري يزد و در ادامه استان يزد را با انجام برنامههاي آموزشي به عنوان پايلوت مديريت علوي در كشور معرفي كنيم.
امين مقدم همچنين از تهيه سوگندنامه مديريت علوي با هماهنگي نهاد رياست جمهوري و اجراي آن براي اولين بار در كشور همزمان با برگزاري اين كنگره خبر داد.
دكتر “سيد افشين قريشي” معاون فرهنگي بنياد ملي نهج البلاغه نيز در اين مراسم به بيان توضيحاتي در رابطه با تلاش بنياد براي عملياتي كردن مفاهيم نهج ابلاغه در جامعه پرداخت و برگزاري اين كنگره را در راستاي هدف الگوسازي اين مفاهيم بيان كرد.
اين مسئول از حضور ميهماناني و مدعويني از كشورهاي ايتاليا، اتريش، فرانسه، آلمان، تركيه، آلباني و غيره در اين كنگره خبر داد و توضيحاتي نيز در رابطه با اهميت سوگندنامه مديران علوي ارائه كرد.
دكتر “محمد علي طالبي”معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد هم در اين نشست با اشاره به مظلوميت نهج البلاغه در كشورمان، گفت: اگر قران به عنوان يك قانون كامل مورد اعتقاد ماست، نهج البلاغه نيز آيين نامه و دستور العمل اجرايي اين قوانين در زندگي مومنان است و بايد در زندگي افراد جامعه ساري و جاري شود.
وي با تاكيد بر كاربردي شدن اين كنگره، راز موفقيت آن را نيز كاربردي شدن آن دانست و گفت: در واقع اين كه برگزاري اين كنگره آغازگر برنامههاي اصلي و استفاده از دستاوردهاي آن است بيانگر كاربردي بودن اين كنگره است.
طالبي بر استفاده از شاخصها و فاكتورهاي حكمراني خوب ذكر شده در نهج البلاغه از سوي مديران تاكيد كرد.
حجت السلام “محمدرضا ابويي” مدير دفتر بنياد نهج البلاغه استان هم در اين مراسم گزارشي از عملكرد ۹ ماهه اين دفتر ارائه كرد و گفت: تاكنون بيش از ۸۰۰ نفر از شهروندان يزدي درگير فعاليتهاي نهج البلاغه در قالب برگزاري مسابقات شدهاند و براي اولين بار نيز ۱۰۰ نفر از عللاقمندان در دورهآهاي آموزش تربيت مربي نهج البلاغه شركت كردهاند.
وي ابراز اميدواري كرد كه با سرايت نهج البلاغه به داخل خانوادهها و مساجد از طريق اين افراد، شاهد جلسات نهج البلاغه در اين فضاها و تحولي بزرگ در اين رابطه در شهر يزد و ساير شهرستانهاي استان باشيم.
“محمدرضا عظيمي زاده” شهردار يزد نيز در پايان اين مراسم از فعاليتهاي صورت گرفته براي اين برنامه فاخر مورد نظر شورا و شهرداري قدرداني كرد و ابراز اميدواري كرد كه اين كنگره هم از نظر ظاهري و هم به لحاظ اثربخشي آن، موفق و فاخر عمل كند.
در پايان اين مراسم كه با حضور حجت الاسلام “عباس زارع” رييس شورا اسلامي شهر يزد و معاونين و جمعي ديگر از مسئولان برگزار شد، از پوستر اين دوره كنگره رونمايي شد.
خبرگزاری دانشجویان ایران – منطقه یزد
ارسال نظر