تاریخ : 21 آوریل 2017 - 10:38 - شناسه خبر : 21512 اسلایدشو، ایران و جهان
رئیس جمهوری با بیان اینکه همه باید حرف هایشان را بزنند و نکات مورد نظرشان را اعلام کنند گفت:‌یکی از افتخارات دولت یازدهم این است که هرچه خواستند درباره آن بیان کردند.
به گزارش عصرایران به نقل از ایرنا؛ حسن روحانی پنجشنبه در جمع نخبگان استان فارس در شیراز افزود:‌ رقابت خوب است، انتقاد هم خوب است و حتی مخالف هم خوب است، نمی شود در دنیای امروز دولت و حکومتی بدون انسان مخالف داشته باشیم.
وی ادامه داد:‌ باید نظرات مخالف بیان شود و همه به راحتی و بدون لکنت زبان،نقد و انتقاد کنند،‌ در این دوره نزدیک چهارسال، خیلی دوستان می گویند که چرا در برابر این همه تخریب و حرف های تند جواب نمی دهید.
روحانی بیان کرد:‌ آیت الله هاشمی را یکی از صبورترین افراد یافتم.خیلی صبر، تحمل و گذشت داشت.ازهمه زندگی، آبرو، فرزندان، خانواده و دوستانش مایه گذاشت وقتی می دید که بحث انقلاب و نظام و کشور در پیش است، تحمل می کرد.
رئیس جمهوری گفت:‌در هفته های آخر حیات،‌ ایشان به من گفت که من از صبر شما تعجب می کنم. به ایشان گفتم شما ازهمه ما صبورتر هستید گفت دولت و تخریب ها را نگاه می کنم و این که سکوت کردید و در برابر این ها حرف نمی زنید.‌
رئیس‌ جمهوری با اشاره به اظهارات برخی از مقامات کشورهای خارجی در ملاقات‌های خصوصی با او، اظهار داشت: آنها می‌گفتند که تو چگونه با وجود اینکه روزنامه‌ها و صدا و سیما که رسانه‌ای ملی است و علیه شما سخن می‌گوید، کشور را اداره می‌کنید؟
روحانی بیان کرد: بسیار مهم است در کشوری زندگی می‌کنیم که منتقد، انتقاد و تخریب‌گر، تخریب می‌کند اما در عین حال مردم ما انصافاً بسیار خوب در صحنه بودند و اگر شما در خرداد ۹۲ ، رأی خود را به صندوق می‌انداختید و کنار می‌رفتید دولت نمی‌توانست راه را ادامه دهد.
 مشارکت حداکثری و تاکیدات رهبر معظم انقلاب
رئیس جمهوری گفت:‌ برای ارائه گزارش کار یا شنیدن نکات رهبر معظم انقلاب، هفتگی خدمت ایشان می رسم، رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند در سخنرانی ها تاکید کنم همه مردم پای صندوق بیایند. مشارکت حداکثری می‌خواهیم،‌پیروزی و شکست در دست ما است.
روحانی افزود:‌ما هستیم که می توانیم در صحنه سرنوشت حضور یابیم، انتخابات یک امر فردی و حتی تنها ملی نیست. انتخابات بزرگ ملی ما باعث فخر و افتخار ما در جهان و تاریخ و باعث حرکت دوستان ما و یاس دشمنان ما می شود.
وی گفت:‌من مشارکت حداکثری را می خواهم.می خواهم که همه دوستان پای صندوق رای بیایند. تاریخ دنیا قضاوت می کند.
رئیس جمهوری گفت:‌ظاهرا تصمیم هایی درباره شیوه مناظره گر فته شده است من طرفدار آن شیوه ای هستم که آزادترین شیوه باشد.
وی ادامه داد:‌ اگر چه من به عنوان رییس جمهوری مسئول اجرای انتخابات هستم، اما نمی‌خواهم در اموری که قانون به بخش‌هایی واگذار کرده، مداخله کنم و امیدوارم ستاد تبلیغات انتخابات کشور ، تجربه ها را بار دیگر مرور و تصمیماتی که راجع به نحوه مناظره‌های انتخاباتی اتخاذ شده ،بررسی کند.
بانک ها و اقتصاد و اشتغال
دکتر روحانی گفت درباره مسایل بانک‌ها نمی‌گویم که هیچ‌ چیز تغییر نکرده و طی دو سال قبل بانک‌های ایران به اقتصاد مقاومتی کمک بسیاری کردند و در مجموع وضعیت بانک‌ها بهتر شده است.
رییس‌ جمهوری ادامه داد: بانک‌ها طی این مدت ۴۳ درصد تسهیلات بیشتر برای واحدهای تولیدی، در نظر گرفتند و در همین حال به ۲۴ هزار واحد نیمه فعال کشور، تسهیلات لازم را ارایه کردند.
روحانی با بیان اینکه امروز سود بانکی با تسهیلات بانکی پایین آمده گفت: اما در عین حال هنوز بانک‌ها، بار سنگینی را در اقتصاد کشور به دوش دارند و باید مشکلات فراوان این بخش را حل و فصل کنیم.
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه امروز در زمینه ایجاد اشتغال در کشور، حرکت‌های خوبی آغاز شده اما همچنان نسبت به وضعیت مطلوب فاصله داریم و باید تلاش کنیم، گفت: در سال‌های گذشته با وجود آنکه درآمد نفتی کشور، بسیار خوب بود اما آمار بسیار بدی در زمینه ایجاد اشتغال خالص وجود دارد.
روحانی افزود: در پنج سال قبل از دولت یازدهم، سالانه کمتر از ۱۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شد و این برای آن دوره با درآمد نفتی خوب بسیار کم و پایین است.
رییس‌ جمهوی با اشاره به اینکه در آن دوره همزمان با توسعه دانشگاه‌ها بسیاری از جوانان را برای دوره‌ای به تحصیل واداشتند و امروز جوانان تحصیلکرده به عنوان افراد جویای کار هستند، گفت: در سال ۹۵ افراد جویای کار در کشور، یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود که این میزان، تعداد جویای کار در تاریخ کشور، کم‌نظیر است و بار مسئولیت سنگینی را بر دوش ما قرار می‌دهد.
دکترروحانی با اشاره به افتتاح بیمارستان خیریه بوعلی سینا در شیراز و اینکه این بیمارستان با کمک ۶۰ درصدی مردم و خیرین، ساخته شده گفت:باید مردم را تشویق به کار کرده و در تولید و خدمات به آنها کمک کنیم.
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه یکی از وعده‌هایی که به مردم در ایام انتخابات دادیم کمک به آنها در زمینه سلامت بود گفت: برای اولین بار در تاریخ ایران و در این دولت توانستیم همه مردم را تحت پوشش بیمه قرار دهیم.
روحانی افزود: ایجاد ۲۱ هزار تخت بیمارستانی در دولت یازدهم، اقدام بسیار بزرگ و ارزشمندی است و و بیش از یک پنجم تخت های بیمارستانی در دولت یازدهم ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ما دنبال تعامل سازنده با دنیا بوده و هستیم تا حقوق ملت را بازستانیم افزود: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اعضای خبرگان رهبری فرمودند که کشور در حوزه نفت و گاز نیاز به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری دارد که باید از سرمایه خارجی هم در این زمینه استفاده شود.
رییس‌ جمهوری ادامه داد: ما باید سرمایه داخلی و خارجی را وارد میدان کنیم، چرا که ایجاد اشتغال برای جوانان مان و بهره‌برداری از میدان های مشترک با دیگر کشورها، نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.
منبع: ایرنا

 

نظرات ارسال شده

  1. جناب اقای روحانی از افتخارات شما همچنین این است که شما هم هرچه خواستید بار مردم کردی که کسی جرات نکند حرفی بزند

  2. بردار زارع نمی دانم در رسانه سررشته دارید یانه . فقط در استان یزد ۵۰ سایت وابسته بر علیه دولت کار می کنند، بیش از هزاران سایت وابسته در کشور بر علیه دولت کار می کنند و اتفاقا تنها دولتی که به خوبی با این همه انتقاد کنار آمده دولت روحانی بوده است.

  3. الان شده بیش از ده میلیون نفر ..خخخخخخخخ

  4. چون چاره ای ندارد.شما که ازمطبوعات سررشته داید باید بفهمید از این همه پیام های مردم که توی سایتتون که مطلق به دولت است میدهند چه معنایی دارد؟؟شما باید طرفدار ممردم باشید نه شخص خاص وحزب خاص آقای مدیر صدای میبد یا بهتر است مدیر سایت صدای حسن روحانی؟کاشکی فقط طی این چند ماه یک پیام ونظر موافق دوات روحانی داشتی.
    مردم دنبال وتشنه حقیقت هستند وخسته ازاین همه حزب بازی. برای چی از حقیقت دفاع نمیکنی وبدون نقاب مطلب نمیزنی؟؟؟؟؟؟؟آقای نقاب دار بدون پرده وشفاف باشیدسررشته دارمطبوعات

  5. آزادترین شیوه مناظره زنده پخش شدن آن است .چرا ازآن وحشت دارید؟مرد باشید بیایید وسط صحنه وبدون سانسور جواب مردم را بدهید

  6. این سایتها که میگی اگر نگيم تمامش بیشترش مردمی است خب چه اشکال دارد باید بيبينم مردم چی ميخواهندجناب صدای ميبد.طرفدار حقوق مردم باشید نه حزب و فرد خاصی

  7. بله. تعداد اندکی مردمی است و بسیاری از آنها توسط یک ارگان خاص اداره می شود. شما و بسیاری از مردم در این زمینه مطلع نیستند. اگر مردمی بود که خیلی عالی بود هرکسی براساس تفکراتش کار رسانه ای انجام می داد نه دستور العملی.

ارسال نظر