یک پرونده خواندنی از پلیس فتای یزد؛
امتحان نمودن همسرم در شبکههای اجتماعی و اخاذی ۴ میلیونی
رییس پلیس فتا استان یزد از شناسایی متهمی که عامل تهديد و اخاذی از همسر خود بود خبر داد و گفت: کاربران به هیچ عنوان به هویتهای کاذب در شبکههای اجتماعی اعتماد نکرده و با توجه به اینکه وقت طلاست، اوقات فراقت خود را در شبکههای مجازی به بطالت نگذرانند . به گزارش ایسنا-منطقه یزد، […]
رییس پلیس فتا استان یزد از شناسایی متهمی که عامل تهديد و اخاذی از همسر خود بود خبر داد و گفت: کاربران به هیچ عنوان به هویتهای کاذب در شبکههای اجتماعی اعتماد نکرده و با توجه به اینکه وقت طلاست، اوقات فراقت خود را در شبکههای مجازی به بطالت نگذرانند .
به گزارش ایسنا-منطقه یزد، سرهنگ دوم «مرتضی ابوطالبی» اظهار کرد: در پی شکایت و به همراه داشتن دستور قضایی مردی ۴۰ ساله مبنی بر اخاذی و تهدید به انتشار عکسهای خصوصی در شبکه اجتماعی، موضوع به صورت ويژه در دستورکار پليس فتا قرار گرفت .
وی افزود: با اقدامات فنی، متهم که همسر شاکی بود شناسايی و با هماهنگی مقام قضايی جهت مواجهه حضوری با شاکی به پلیس فتا مرکز استان جهت اخذ اظهارات احضار گردید .
ریيس پليس فتا استان یزد،گفت: متهم با توجه به مستندات کشف شده، به صراحت به بزه انتسابی اعتراف نموده و در ادامه اظهارات خود معترف شده که با توجه به حرفه وی که آرایشگری بوده از راهنمایی مشتریان خود در این راستا استفاده نموده و با همکاری و در اختیار گرفتن خط تلفن شاگرد خود دست به این اقدام زده است .
سرهنگ ابوطالبی تصریح کرد: متهم انگیزه خود را امتحان همسر و رفع حس کنجکاوی بیان نموده و مدعی بوده، در پی بغض و کینه بابت ارسال عکسهای خصوصی و بازگو نمودن مسایل شخصی زندگیمان از ناحیه همسرم که او برای یک زن غریبه بیان مینمود اقدام به اخاذی نمودم و حدود ۴ میلیون در چند نوبت به بهانه پخش عکسهای خصوصی و ارسال به همسرت از وی گرفتم .
این مقام مسئول ادامه داد: به کاربران فضای مجازی متذکر شد که: ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای، افشای اطلاعات خصوصی دیگران در فضای مجازی را جرم دانسته و برای ضمانت اجرای آن ” جزای نقدی” و یا ” دو سال حبس” در نظر گرفته است از سویی تهدید به انجام عملی که ممکن است موجب ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خصوصی فرد صورت بگیرد و خواه فرد تهدید کننده تقاضای مال به قصد اخاذی کرده باشد یا نه، خود به تنهایی یک جرم مستقل بوده و بر اساس ماده ۶۶۹ ق.م.ا مجازات ” ۷۴ ضربه شلاق” یا ” حبس از دو ماه تا دوسال” حسب مورد در نظر گرفته است .
سرهنگ ابوطالبی در پايان از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مشابه یا جرائم مشهود در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند
ارسال نظر