رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میبد در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان:
با اعطای تسهیلات صندوق کارآفرینی امید، شرایط ایجاد اشتغال خرد و پایدار فراهم آمده است
با توجه به ظرفیت خوب موجود در شهرستان میبد در زمینه صنایع دستی کوچک می توان با جذب اعتبارات در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، صنایع دستی در حال فراموشی را احیاء سازیم.
اولین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان میبد در سال ۹۴، به منظور بررسی گزارش اشتغال ایجاد شده توسط دستگاه های اجرایی در سال ۹۳ و ارائه گزارش نحوه و میزان تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در سال جاری توسط مدیر این صندوق با حضور فرماندار میبد، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میبد، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان و اعضاء کارگروه در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میبد: در ابتدای این جلسه، علائی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میبد ضمن قدردانی از اداراتی که در سال گذشته به تعهدات خود در زمینه ایجاد اشتغال عمل نموده اند گفت: از جمله اهداف کارگروه اشتغال شهرستان هم افزایی و جلوگیری از موازی کاری در بین دستگاه ها و سیاست های مرتبط با اشتغال شهرستان در خصوص اعطای تسهیلات و صدور مجوزهای شهرستانی است تا از این طریق گامهای اساسی در زمینه ایجاد اشتغال در شهرستان برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه همه دستگاه های اجرایی باید در زمینه ایجاد اشتغال، حفظ وضع موجود و ارتقاء آن تلاش کنند افزود: با توجه به سیاست گذاری انجام شده در سال ۹۴ و به منظور ارتقاء صنعت گردشگری شهرستان و احیاء صنایع دستی شرایط ایجاد اشتغال خرد و پایدار با توجه به اعطای تسهیلات صندوق کارآفرینی امید فراهم آمده است.
در ادامه فرماندار میبد با اشاره به وجود زیرساختهای خوب و ظرفیت های مناسب شهرستان میبد در امر سرمایه گذاری، وجود فرهنگ اشتغال و کارآفرینی در این شهرستان را از قابلیت های میبد و رغبت کارآفرینان به سرمایه گذاری در این شهرستان بیان و خاطر نشان کرد: خوشبختانه در سال گذشته صندوق کارآفرینی امید اقدامات خوب و موثری در زمینه ایجاد اشتغال پایدار و احیاء صنایع دستی فراموش شده در میبد داشته است.
حسین فلاح با بیان اینکه شهرستان میبد در سال گذشته، رتبه نخست استان را در زمینه جذب اعتبارات صندوق کارآفرینی امید به خود اختصاص داده افزود: با توجه به ظرفیت خوب موجود در شهرستان میبد در زمینه صنایع دستی کوچک می توان با جذب اعتبارات در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، صنایع دستی در حال فراموشی را احیاء سازیم.
وی با اشاره به اینکه باید با ارتباط چهره به چهره و شناساندن پتانسیلهای سرمایه گذاری خرد در شهرستان به مردم، زمینه ایجاد اشتغال پایدار با سرمایه های اندک را فراهم کرد اظهار داشت: در حوزه میراث فرهنگی، کشاورزی، پرورش ماکیان و دام و طیور شرایط فراگیر و ویژه ای برای سرمایه گذاری وجود دارد که باید با تغییر نگرش مردم و ترغیب به سرمایه گذاری در مشاغل تولیدی خرد، علاوه بر ایجاد اشتغال، روحیه همکاری و تولید را در مردم بیدار سازیم.
فلاح در پایان ضمن تشکر از مدیر صندوق کارآفرینی امید استان و سرپرست این صندوق در شهرستان میبد، اظهار امیدواری کرد امسال نیز بتوانیم از فرصتی که صندوق برای ارائه تسهیلات به مشاغل خانگی و صنایع دستی ایجاد نموده در جهت بستر سازی اشتغال و کارآفرینی مطلوب در شهرستان میبد استفاده نمائیم.
در ادامه امامی، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان نیز با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال زا در شهرستان میبد پرداخت گردیده تصریح کرد: این مقدار تسهیلات به ۳۴ طرح مشاغل خانگی، ۵۵ طرح خویش فرمایی و ۹ طرح کارفرمایی پرداخت گردیده که بیش از ۲ برابر اعتبار مصوب شهرستان میبد بوده است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به دو طرح صنایع دستی شهرستان میبد تحت عنوان کاربافی توسط این صندوق خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست صندوق کارآفرینی امید و توجه به مشاغل خرد با اشتغال پایدار، زمینه بسیار مناسبی جهت اشتغالزایی در مشاغل تولیدی و گردشگری فراهم آمده که باید مردم را به این سمت و سو هدایت کرد تا علاوه بر ایجاد اشتغال، در جهت احیاء مشاغل فراموش شده نیز گام برداشته شود.
سید عباس امامی در پایان با اشاره به طرح پشتیبان صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: مشاغل خرد خانگی با تعیین یک نفر پیشتیبان به منظور تامین مواد اولیه، تامین بازار فروش محصولات تولیدی و رفع موانع موجود بر سر راه مشاغل خانگی می تواند نقش بسزایی در رونق کسب و کار اینگونه مشاغل داشته باشند.
ارسال نظر