رییس جمهور در ساری
کشورهای نفت خیز به زانو درآمدهاند/ حق نداریم از جیب مردم شعار بدهیم
رئیس جمهوری در جمع مردم استان مازندران گفت: برجام باید وسیله ای برای انسجام و سکویی برای جهش اقتصادی باشد. حجت الاسلام دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در جمع مردم استان مازندران در ورزشگاه شهید متقی ساری افزود: اکنون در فرصت پسابرجام هستیم؛ در این شرایط نیاز به اتحاد، انسجام و همدلی داریم؛ اگر توانستیم […]
رئیس جمهوری در جمع مردم استان مازندران گفت: برجام باید وسیله ای برای انسجام و سکویی برای جهش اقتصادی باشد.
حجت الاسلام دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در جمع مردم استان مازندران در ورزشگاه شهید متقی ساری افزود: اکنون در فرصت پسابرجام هستیم؛ در این شرایط نیاز به اتحاد، انسجام و همدلی داریم؛ اگر توانستیم در برابر دنیا به توفیقات بزرگ دست یابیم به خاطر رهبری با درایت، ایستادگی ملت بزرگ و بخاطر دیپلمات های غیور و کاردان ما در صحنه مقابله با دنیاست.
گزیده سخنان روحانی را در ادامه بخوانید:
- تاریخ به ما خواهد گفت که ملت ایران در این مقطع تاریخی چه کار عظیم و بزرگی را به ثمر رساندند، شما در تاریخ پیدا کنید، اتفاق نیفتاده که کشوری را شورای امنیت به فصل هفت ببرد و در مسیر خطرناک جنگ و فشار قرار دهد و آن کشور با استدلال و ایستادگی از آن مسیر خارج شود.
- ما متحد خواهیم ماند؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، نباید برجام در میان مردم فاصله ای ایجاد کند؛ ما هدف واحد و مسیری واحد داریم و اشکال ندارد عده ای منتقد باشند و نظرات دیگری داشته باشند.
- ما در قانون اساسی مسیر دموکراسی را برگزیدیم؛ در همه موارد آنچه اکثریت مردم می گویند می شود؛ در انتخابات ما نظر واحد نداریم کاندیدای واحد نداریم، رقابت داریم؛ کاندیدای مختلف داریم اما بعد از انتخابات، اقلیت هم همان راه را دنبال خواهد کرد؛ البته حقوق اقلیت هم همواره باید مد نظر باشد.
- ما در ماه های آینده با رفع تحریم نشان خواهیم داد که ملت ما پیروز صحنه است؛ ما افتخار می کنیم بر این ملت غیور و بزرگمان؛ ما افتخار می کنیم این ملتی که در برابر مشکلات با مردانگی ایستادند و امروز پس از تحریم دست به دست هم می دهیم و شاهد رشد و رونق پایدار در اقتصاد کشور خواهیم بود.
- امسال کشورهای ثروتمند نفت خیر به زانو در آمده اند؛ اینکه می بینید یک کشور ثروتمند همسایه ۷۵ میلیارد دلار از صندوق می گیرد که امسال خودش را اداره کند؛ آن کشور جمعیت کم و ثروت زیادی دارد و بیشت از ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز صادر می کند.
- هر کس چاهی برای برادرش بکند، اول خود در این چاه خواهد افتاد؛ شما دیدید چگونه خودشان در این چاه افتادند.
- در شرایط تحریمی که داشتیم، ملت ما آرامش خود را در بازار حفظ کرد، دولت توانست در کنار ملت کشور را اداره کند، ما مسیر کاهش تورم را امسال با همه مشکلات دنبال کردیم؛ تورم امسال یکی از کشورهای نفت خیز، ۳ برابر سال های قبل شد.
- ما در زمینه رشد اقتصادی تا پایان هفته جاری بسته ای را به دولت ارائه خواهیم کرد که در شش ماهه دوم یک تحرک قابل ملاحظه در اقتصاد به وجود خواهد آورد.
- این تحرک قبل از برداشتن تحریم است؛ در همین حالت با اتحاد و انسجام و همدلی شاهد خواهید بود که در ماه های پایانی امسال کشور شاهد یک حرکت و رونق می شود.
- ما چرا دنبال مذاکره رفتیم؟ بعضی فکر می کنند که ما علاقه داشتیم به غرب نزدیک شویم؛ برای ما غرب و شرق فرق نمی کند، ما به دنبال منافع ملت مان، مصالح کشورمان هستیم؛ آنچه برای ما مهم است اشتغال جوانان و رونق اقتصادی کشور است.
- من به عنوان نماینده شما، چطور رضایت بدهم که بخاطر تحریم هر جنسی که وارد کشور می شد و می شود ۱۵ تا ۲۰ درصد اضافه از جیب مردم پرداخت شود؟ ما حق نداریم از جیب مردم شعار دهیم.
- هر کس می خواهد شعار دهد از جیب و زندگی خودش نه از زندگی فقرا و محرومین شعار دهد؛ ما با دنیا با شهامت و با قدرت مذاکره کردیم، تمام حقوقمان را گرفته ایم که در فرصت های بعدی برای مردم به طور کامل توضیح می دهم.
- بعضی از سخنان را نشنیده بگیرید تا به موقع جواب آن داده شود؛ چه کسی است که از افتخار ملت ایران و غرور ایران ناراحت است؛ شما هم ضرر نمی کنید ناراحت نباشید.
- اساس حرکت ما در این مذاکرات رفاه ملت ایران بوده، اساس ما در این مذاکرات این بود که رونق علم و اقتصاد را به این کشور بیاوریم.
- ما به یک فضای نو و جدیدی با همت مردم و جوانان دیپلمات خود دست یافتیم و امروز عرصه جدیدی پا گذاشتیم و توانستیم به تمام جهانیان بگوییم همان طور که در هشت سال دفاع مقدس با ایثار و ایستادگی به پیروزی رسیدیم امروز هم با زبان منطق در دیپلماسی هم به پیروزی بزرگی دست پیدا کردیم.
- دولت از راه های دیپلماتیک، حقوقی و سیاسی ابعاد فاجعه منا را پیگیری می کند.
- پیگیری ما در حوزه دیپلماتیک و سیاسی و حتی حقوقی برای روشن شدن ابعاد فاجعه منا تا روشن شدن تمام ابعاد آن ادامه می یابد و این وظیفه دولت است.
- در فاجعه منا علاوه بر حاجیان ایرانی، حاجیانی زیادی از کشورهای دیگر نیز در سرزمین وحی در شرایط سختی جانشان را از دست دادند و بسیاری از کشورهای اسلامی هنوز مفقودین زیادی از فاجعه منا دارند.
ارسال نظر